Over ons

Bureau de Uitkomst voert onderzoek uit voor overheidsinstelllingen, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Opgericht in 2007 hebben we een rijke ervaring in het uitvoeren van onderzoeksprojecten.

Betrokkenheid en maatwerk
Wij voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en denken graag met u mee. We doen niet aan standaard onderzoek: elk project is voor ons maatwerk. Door onze ervaring kunnen we snel een onderzoeksproject opzetten. Zo combineren we maatwerk met efficiëntie. Dat merkt u in de doorlooptijd en in prijs.

Wij voeren allerlei onderzoek uit, waaronder medewerkers- en klant tevredenheidsonderzoek. Daarnaast voeren we beleidsonderzoek en opinie-onderzoek uit, maken we statistische analyses van bestaande datasets en zijn we expert in het afnemen van online vragenlijsten.

Onderzoek in de diepte en de breedte
We zijn ervaren in het gebruik van zowel kwalitatieve en kwantitatieve technieken, waaronder diepte-interviews, paneldiscussies, schriftelijke en online vragenlijsten.

Concurrerende prijzen
We hebben geen overhead: iedereen werkt mee. Verder maken we waar mogelijk gebruik van Open Source software. Daardoor zijn we vaak goedkoper dan onze collega’s. Vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid bieden we non-profit organisaties zelfs een korting, zie Non-profit = korting.